Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
19. juni:

Oppdatering om legionellabakterier

Etter at det ble påvist legionellabakterier i vannprøver flere steder i Longyearbyen har Longyearbye...

Kunngjøringer

Bærekraftsuka i Longyearbyen 3.-13.juni

Bærekraftsuka er en uke hvor hele Longyearbyen setter søkelys på klima, miljø og bærekraftig utvikling. Vil du, din bedrift, organiasasjon eller forening bidra med å fylle den med innhold?

null

Fastsetting av adressenamn for hytteområda

Longyearbyen lokalstyre har satt i gong arbeidet med å tildela offisielle adresser for alle adresseverdige bygg innanfor Longyearbyen planområde. I dette høve er det blitt utarbeida nye adresseparsellar og adressenamn for hytteområdene som manglar det. No er adressenamna endeleg fastsatt, og tildeling av offisiell adresse kan starta.

Fastsetting av adressenamn for hytteområda til høyring

Longyearbyen lokalstyre har satt i gong arbeidet med å tildela offisielle adresser for alle adresseverdige bygg innanfor Longyearbyen planområde. I høve dette er det blitt utarbeida nye adresseparsellar for hytteområdene som enndå ikkje er tildelt adressenamn. Desse nye adressenamna vert no lagd ut på offentleg høyring.

Adressekart for hytteområdene

Planprogram - fastsatt i Teknisk utvalg 6. juni

Planprogram for revidering av Arealplan for Longyearbyen planområde ble behandlet i  Teknisk utvalg den 6.juni. Det enstemmig vedtatt å fastsette planprogrammet

Longyearbyen sett fra Longyearbreen