I samarbeid med Innovasjon Norge har Longyearbyen lokalstyre levert flere kompetansetiltak i løpet av 2023.

Nå kan du være med på prosjektlederkurset PLP (prosjektlederprosessen) i Longyearbyen 8.-9. januar 2024.

Hvem er kurset relevant for?

Prosjektlederkurset PLP (prosjektlederprosessen) er relevant for deltakere fra næringslivet og offentlige ansatte som jobber med næringslivet, med ansvar innen prosjektledelse, prosjektstyring eller prosjekteierskap.  

Tid og sted

Svalbard Hotell Polfareren, store møterom, 8. januar: 09:00-15:30, 9. januar: 09:00-13:30

Hva er PLP?

PLP-metodikken bygger på fire sentrale prinsipper for god prosjektledelse:

  • Oppbygging av prosjekter i faser: prosjekter organiseres i tre faser – en forstudiefase, et forprosjekt og et hovedprosjekt.
  • Organisering og roller: En prosjekteier utnevner en prosjektansvarlig (PA) i tillegg til prosjektleder (PL). Denne organiseringen sikrer forankring hos eiere/interessenter og oppfølging av resultater i hver enkelt fase.
  • En beslutningsprosess: Tydelighet omkring hvem som tar beslutninger og hvordan det foregår. Fokus på prosjektansvarliges (PA) rolle i beslutningsprosessen.
  • Oppfølging og kvalitetssikring gjennom måldefinering, milepæler, aktivitetsplanlegging, beslutningspunkter risikovurdering og gevinstplanlegging.

PLP-brosjyren gir en kortfattet introduksjon til de sentrale elementene i PLP.

PLP-kurset

Modulen som settes opp er PLP Utviklingsevne – for prosjektansvarlige og prosjektledere. Dette er et todagerskurs som gir grunnleggende kompetanse i prosjektstyring med PLP. Kurset ledes av en sertifisert kursholder i PLP og deltakerne vil motta kursbevis. 

Program. NB! Vi avslutter kl. 13:30 på dag 2.

Påmelding og krav til deltakelse:

Innovasjon Norge gjør en vurdering av registreringene basert på relevansen av kursets innhold til den enkeltes prosjektansvar, beskriv derfor hvordan du har prosjektansvar i din rolle. Det er maks 20 deltakere, så send registrering tidlig. 

Arrangementet er gratis.

Registrer deg her: https://www.innovasjonnorge.no/arrangement/prosjektlederkurs-(plp)-09-10.01.2024

Velkommen!