Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt internett

Annika Bengtsson tildelt Tyfusstatuetten 2022

Tyfusstatuetten, som er Longyearbyens kultur- og samfunnspris, hedrer enkeltpersoner som har utmerket seg med å yte en aktiv, betydelig og vedvarende innsats i det lokale samfunnsliv. I år gikk Tyfusstatuetten til Annika Bengtsson.

Annika Bengtsson

Tine Westby Thorstad tildelt Ungdommens kulturstipend

Ungdommens kulturstipend er opprettet for å påskjønne og stimulere talentfulle og målbevisste ungdommer med ambisiøse holdninger til egen utøvelse. I år gikk stipendet til Tine Westby Thorstad.   

Tine Westby Thorstad

Sommerjobb for ungdom

Longyearbyen lokalstyre tilbyr sommerjobb til elever ved Longyearbyen skole som er 13 år (fylt senest 22. juni 2022) og eldre. 

​Tradisjonen tro vil vi også i år rydde søppel for å få byen vår til å skinne!

Foto: Longyearbyen lokalstyre

Viderefører skolematordningen

Longyearbyen lokalstyre viderefører ordningen med skolemat til alle elevene på ungdoms- og videregåendetrinnet. Skolematordningen har blitt godt mottatt, og både elevrådet og FAU har vært tydelige på at ordningen må videreføres.

Longyearbyen skole

Lokalstyremøte i Kulturhuset

Lokalstyret ønsker at det skal være enkelt for innbyggerne å følge det politiske arbeidet i Longyearbyen. De har derfor bestemt at lokalstyremøtene i utgangspunktet skal gjennomføres i Kulturhuset. Lokalet har god tilgjengelighet og er bedre tilrettelagt for publikum enn lokalene på Næringsbygget.

Kulturhuset