En oppsummering av året som gikk viser at klubben har 94 besøkende per uke i snitt. Klubben er i drift i 36 uker i løpet av året.

– Vi er veldig stolte og fornøyde over at ungdomsklubben blir så godt brukt. Vi vet av erfaring at det er et lavere antall i sesongen vi går inn i nå, men det samlede tallet på året er bra, sier ungdomsklubbleder Lene Gjervik og ungdomskoordinator Katrine Boel  Gregussen .

Tallene viser at det har vært 3389 besøk i fjor, og målgruppen er omtrent 120 ungdommer. I tillegg kommer arrangementer, bursdager og annen utleie.

– Så heldig vi er som bor på et sted hvor dørene står så mye åpne, og har et samfunn som satser på barn og unge. Det er virkelig unikt, sier Lene og Katrine.

Longyearbyen ungdomsklubb, populært kalt Klubben, er en uformell møteplass for ungdom i alderen fra 5. trinn til 20 år. Ungdomsklubben er delt i to lokaler, der de eldste får sitt eget rom. Ungdommene har selv vært med på å utforme og innrede lokalene gjennom aktiv medvirkning. Klubben er åpen seks dager i uken, med ulike tilbud.

Her kan du følge oss på Facebook

Her kan du lese mer om ungdomstilbudet

Vil du ha vårt nyhetsbrev rett i innboksen? Klikk her for å melde deg på