I fjor nådde kulturskolen i Longyearbyen milepæl med hele 100 elever. Kulturskolen har blitt en hjørnestein i samfunnet, og tilbyr et bredt spekter av kunstfag som spenner fra musikk og dans til teater og visuelle kunstformer.

Utvalget i lille Longyearbyen avhenger av høstens lærerressurser, så alle plasser gis med forbehold.

Hovedmålet for kulturskolen er å gi barn og ungdom en faglig og kulturell undervisning som gir dem muligheten til å utvikle sine evner innenfor sitt valgte område. Kulturskolen legger også vekt på å ta hensyn til hver elevs kunstneriske utgangspunkt, og samtidig legge grunnlaget for et rikt kulturmiljø i Longyearbyen.

En av de spesielle egenskapene ved kulturskolen er at elevene oppfordres til å samarbeide og inspirere hverandre. Dette oppnås gjennom ulike aktiviteter som kulturkaruseller, dans og musikalske forestillinger. I tillegg bruker de aktivt sosiale medier som Facebook for å promotere arrangementer og holde kontakt med elevene og deres familier.

Hvis du følger denne lenken kan du lese mer, og her er det påmelding

Vi ønsker at skolen fortsetter å være en viktig kilde til kunstnerisk vekst og utvikling for unge talenter i Longyearbyen!

Les også:

Kulturskolen i Longyearbyen feirer 100 elever!

Vil du ha vårt nyhetsbrev rett i innboksen? Klikk her for å melde deg på