Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Invitasjon til arealplanverksted

Longyearbyen lokalstyre ønsker velkommen til arealplanverksted tirsdag 21.april. Som en del av arbeidet med arealplanen for Longyearbyen planområde legger vi til rette for en utvidet drøfting av aktuelle temaer.

Longyearbyen lokalstyre ønsker å inkludere politikere, organisasjoner, næringsliv og innbyggere til felles workshop. På planverkstedet skal deltakerne jobbe aktivt sammen i grupper for å komme med innspill til utarbeidelsen av plandokumentene. Alle innspill og bidrag er viktig for å sikre et helhetlig og gjennomarbeidet resultat, og få belyst temaer fra flere sider.

Planverkstedet gjennomføres tirsdag 21.april kl. 17.00 – 21.00 på møterom Newtontoppen, i Næringsbygget. Det blir servert mat og drikke.

For å planlegge gjennomføring og matbestilling er det bindende påmelding til planverksted@lokalstyre.no innen 15.april 2015. Merk mailen med PÅMELDING PLANVERKSTED. Mailen skal inneholde informasjon om navn, alder, telefonnummer og hvem du representerer (politisk parti, bedrift, organisasjon, privatperson). Opplys om ev. matallergier.

Vel møtt til et kreativ, inspirerende og fremtidsrettet samarbeid!

Med vennlig hilsen

Linn Tautra Grønseth
Arealplanlegger