Motorpsycho Foto: Geir Mogen

Konsert: Motorpsycho (14.9.)

Motorpsycho kommer endelig til Longyearbyen!

Torsdag 14.9. kl. 20.00 inviteres det til konsert med Motorpsycho i Longyearbyen kulturhus
Billetter a kr 290 (voksen) og kr 250 (honnør/student) selges via eBillett og i Rabalder café og bakeri.

Oppdatering fra Motorpsycho:

OK - Tid for en oppdatering!

Som noen av dere sikkert vet, brukte vi sist vinter å skrive og øve ny musikk med vår nye trommeslager Tomas. Et nytt bandmedlem tar det alltid litt tid til å bli vant med  for oss som har vært med en stund, men prosessen har vært fin, fokusert og inspirerende for oss alle. Vi har hatt det beste teamet sammen med oss under mixingen av vårt nye album i Los Angeles, California. Dave og Noah gjør sitt ytterste for å skape det beste lydbildet for Motorpsycho noensinne. Det virker lovende så langt! Albumet ble spilt inn i White Buffalo Studios i Downtown LA og på Rancho De La Luna i Joshua Tree over en treukersperiode i mars, og vi mener å ha skapt det vi kjenner og elsker som "tradisjonell" Motorpsychotisk musikk. Det virker lovende så langt!

En ny trommeslager, et nytt miljø, et nytt produksjonsteam ... alle disse faktorene har forskjellig innvirkning på resultatet... vel, først og fremst "bloody wonderful", men også veldig frisk og inspirerende, og absolutt tilsvarende vårt kjente høye nivå. Du kommer helt sikkert til å digge det!
   

Dette albumet trenger fortsatt et navn, men det vil bli publisert i september, og vi vil  starte turneen i Norge i september og videre til Europa i oktober og november.

For å oppsummere: livet er bra i Psychoverse, og vi er alle svært glade over å kunne gi deg så gode nyheter!

The mothership abides

Bob LeBad

 

Tips en venn Skriv ut