Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Beasts of the Southern Wild plakat

En av årets beste filmer

En av årets vakreste og mest magiske filmer * Forfører sitt publikum * Magisk, fortryllende og bevegende! * Fargerik * Musikalsk, uforutsigbart og originalt * Mesterlig!

Vi anbefaler "Beasts of the Southern Wild"  på kino onsdag 14.11. kl. 18.00!  Filmen hadde premiere 26.10. og har fått gjennomgående gode anmeldelser.

Vi sakser litt om filmen fra filmweb.no:

BEASTS OF THE SOUTHERN WILD er et utemmet fyrverkeri av en film. Quvenzhané Wallis som spiller Hushpuppy gjør en utrolig innsats og skaper en filmhelt av sjeldent kaliber. Hun var seks år når filmen ble spilt inn. Nå regnes hun som en av årets Oscar-favoritter. Blir hun nominert vil hun være den yngste nominerte noensinne.

Dette er en film som ikke ligner noe annet og som ikke etterlater noen uberørt. Må oppleves!

Filmen vant prisen for beste film på Sundance filmfestival. Litt senere tok den Cannes filmfestival med storm. Der fikk den prisen for beste debutfilm. På Haugesund filmfestival vant den norske filmkritikerprisen. Filmen har blitt et fenomen på kino i USA. Både Barack Obama og Oprah Winfrey har sagt at dette er deres favorittfilm i år.

Les mer, se filmklipp og bestill billetter på Longyearbyen kinos sider på filmweb.no

Filmen har også egne sider på Facebook - søk opp Beasts of the Souther Wild.

Filmen vises over hele verden og UNG FOTO i Longyearbyen har fått i oppdrag å filme noe fra Svalbard i forbindelse med visningen i Longyearbyen - så møt opp! Mer informasjon finner du på UNG FOTOS Facebooksider.